|
|
|
1
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
سلام به همه ی دوستان
می خواستم کمکم کنید چند ماهه که به اینترنت میشه گفت معتاد شدم البته کار هایی مثل چت نمی کنم به نظرتون چیکار کنم برای ترکش ممنونم |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
2
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
سلام
بی زحمت اگه جوابشو پیدا کردین برای منم بفرستین چون دارم فنا میشم تو اینترنت |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
3
|
||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]()
![]()
|
حضرت علی:
شیطان برای انسان های بیکار کار پیدا می کند تجربه: برای ترک هر کاری باید به جای آن کار کاری را جایگزین کنی وگرنه طولی نمی کشد که دوباره به گذشته خود بر می گردید پس حتما پس از ترک یک کار به جای آن کاری خوب را جایگزین کنید |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 14 |
|
|
4
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
من هر موقع با سیستمم کار دارم میرم پشتش میشینم ناخداگاه اینترنت میرم مثلا چه کاری؟شما چه کا هایی رو پیشنهاد میکنید؟ |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 7 |
|
|
5
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]()
|
ببین دوست خوب... من پیشنهاداتم خشنه ...مشکلی نداره؟
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط !Deli : ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ در ساعت ۰۵:۵۸ بعد از ظهر |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 10 |
|
|
6
|
||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]() ![]()
![]()
|
دوست عزیز دلیل اینکه شما به اینترنت معتاد شدی اینه که برای اینترنت اومدنت برنامه نداری !!
اول بشین و فکر کن ببین هدفت از اینکه میای اینترنت چیه و بعد جوری ساعت برای خودت بریز که به کل اون کارات تو اینترنت برسی ... وقتی برنامه ت مشخص نیست به خاطر همین هر وقت عشقت کشید میای اینترنت که آخرش میشه این که ناخودآگاه بیای اینترنت ولی اگه برنامه داشته باشی دیگه به خودت اجازه نمیدی نا خودآگاه بیای اینترنت چون هر ساعتی برای یه کاریه.
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 12 |
|
|
7
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
سلام دوست خوبم
تشکر از سوالتون قبلا در تاپیک زیر در مورد اعتیاد به اینترنت صحبت شده، مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید باز هم در خدمتیم. جسارتا اگه معتادی اینجا را کلیک کن... |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
8
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]()
![]()
|
منم زیاد با اینترنت و کامپیوتر ور می رفتم آخر سر یه مدت کل کامپیوترمون خراب شد
بعد از 2 3 ماه درست شد و تو این مدت پای درس و کتابام بودم خود به خود درست شد به نظر من ببینید چه کارهایی هست که عقب افتادن و اگر کار عقب افتاده هم ندارید برید پی کارایی که میتونه خیلی عالی باشه در آینده ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
9
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]()